Jeras

Management- en adviesbureau Jeras wilde voor een opdrachtgever een magazine ontwikkelen. Conversiewerkers werd gevraagd deze klus op te pakken.

Jeras

Conversiewerkers ging aan de slag met het ontwikkelen van een magazine. We herschreven complexe teksten en maakten deze prettig leesbaar. Ook coördineerden de vormgeving.

Bekijk deze case in 30 seconden

De klant

Jeras Projectmanagement is een gespecialiseerd adviesbureau dat zich richt op het managen en begeleiden van complexe infra- en bouwprojecten.

De uitdaging

Jeras voerde voor een opdrachtgever een onderzoek uit. Verschillende stakeholders werden geïnterviewd om tot conclusies en aanbevelingen te komen. Al deze informatie moest gebundeld worden in een goed leesbaar en visueel aantrekkelijk rapport.

Oplossing

Conversiewerkers herschreef alle (complexe) teksten naar fijn leesbare en begrijpelijke teksten. In plaats van een standaard rapport, ontwierpen we een fris magazine in de huisstijl van Jeras.

Resultaat

De opdrachtgever kreeg een compleet en bruikbaar magazine in handen. Met alle informatie overzichtelijk gebundeld. Precies wat ze nodig hadden.

“Conversiewerkers heeft ons uitstekend geholpen bij de ontwikkeling van een magazine dat wij uitvoerden voor een opdrachtgever. Tijdens de intake en vervolg gesprek wist Conversiewerkers goed te destilleren wat de echte vraag was. Dit heeft vervolgens, na fijne en flexibele samenwerking, geresulteerd in een mooi eindresultaat.”

Izhar van Eenennaam, Jeras Projectmanagement

Jouw marketing en conversie verbeteren?

Neem contact op met Olaf van Conversiewerkers. Dan spreken we samen jouw marketingdoelen en conversiewensen door.

Kennismaken

Plan direct een kennismaking met Olaf.

Bel ons

Persoonlijk overleg over de opties via 085-1301818.

E-mail

Voor langere vragen die iets minder haast hebben.

Einde pagina. Bijna. Maar eerst nog even dit.

Nieuwsbrief afbeelding

10 x Marketing Insights

Meld je gratis aan voor 10 x Marketing Insights. Blijvend je marketing en conversie verbeteren.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.